ΕΣΠΑCOVID 19ΕΣΠΑ

Τοπικά Προϊόντα

"Στην υποδοχή του ξενοδοχείου μας εκθέτονται προϊόντα της τοπικής γης κορυφαίας ποιότητας τα oποία μπορείτε να προμηθευτείτε χαρίζοντας τα στον εαυτό σας ή σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα προϊόντα αυτά αποτελούν αναπόσπαστα υλικά παρασκευής της κουζίνας του ξενοδοχείου.

Για αυτό το λόγο σας τα προσφέρουμε με περηφάνια και σιγουριά.
Σας ευχαριστούμε"

Αναλυτικά στο χώρο μας θα βρείτε:

100% αγνό παρθένο ελαιόλαδο πιστoποιημένης παραγωγής και εμφιάλωσης.
Εμφιαλωμένο Κρασί δικής μας εμφιάλωσης σε λευκό και κόκκινο.
Το γνωστό χωνευτικό ηδύποτο ΤΕΝΤΟΥΡΑ. Λικέρ που έρχεται να ολοκληρώσει ένα ωραίο γεύμα ή δείπνο.
Το περίφημο λικέρ απο μαστίχα.
Τα εξαιρετικά Πατρινά λουκούμια από Τεντούρα.

Η Τεντούρα "Κάστρο", είναι το πιο γνωστό λικέρ της Πάτρας και του νομού Αχαΐας. Το όνομά της που αποτελεί για εμάς σήμα κατατεθέν, το πήρε από το λατινικό "tinctura" που σημαίνει ιώδιο - βάμμα. Σύμφωνα με την παράδοση η συνταγή της προέρχεται από Ενετοκρατία του 15ου αιώνα.

Η Τεντούρα οφείλει το άρωμά της σε αποξηραμένα φρούτα και μπαχαρικά όπως κανέλας, μοσχοκάρυδου, λεμονιού, μανταρινιού και μαστίχας Χίου. Οι πολίτες της Πάτρας συνηθίζουν να αποκαλούν της Τεντούρα και "μοσχοβολίθρα" λόγω του έντονου αρώματος, πίνοντάς την μετά από ένα καλό γεύμα ή δείπνο ως χωνευτικό λικέρ.

Η Τεντούρα συνδυάζεται εύκολα με κοκτέιλ, μπράντι ή ρούμι. Με αποξηραμένα φρούτα, αμύγδαλα, καρυδόψιχα ταιριάζει επίσης τέλεια. Προσθέτοντας ένα μέρος Τεντούρας στο τσάι ή τον καφέ σας, δίνετε ένα ιδιαίτερο άρωμα.

prod01
prod02
prod03
prod04
prod05
prod06
wine1
wine2

koxilia

Ζήστε το Όνειρο

Σε έναν επίγειο παράδεισο, στα καταγάλανα νερά του Ιονίου με φόντο το πράσινο των κουκουναριών του δάσους, ενώ η άμμος με το ανάγλυφο των αμμοθινών συνθέτουν το μοναδικό αυτό φυσικό σκηνικό.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

logo grey