ΕΣΠΑCOVID 19ΕΣΠΑ

Εστιατόριο

Η φιλοξενία μας στο Verde al mare ολοκληρώνεται με την προσφορά ενός γεύματος ή δείπνου στον ευχάριστο χώρο του εστιατορίου και του μπαρ. Στιγμές χαλάρωσης και γευστικών απολαύσεων έρχονται να συμπληρώσουν την όμορφη εμπειρία των διακοπών σας στο ξενοδοχείο μας.

Στο εστιατόριό μας μπορείτε να απολαύσετε τοπικές ελληνικές γεύσεις, πιάτα μαγειρεμένα με αγάπη και μεράκι από αγνά τοπικά και φρέσκα υλικά της ελληνικής γης. Όλα τα υλικά είναι άριστης ποιότητας με προστασία ονομασίας προέλευσης, προωθώντας έτσι την ελληνική ταυτότητα.

Πολλά από τα τοπικά προϊόντα όπως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, κρασί, λικέρ εκθέτονται στο χώρο της υποδοχής όπου κανείς μπορεί να αγοράσει ως δώρο ή σουβενίρ σε αγαπημένα πρόσωπα.

Το προσωπικό και η διεύθυνση του ξενοδοχείου σας εύχονται καλές διακοπές και πολλές στιγμές χαλάρωσης, ενώ είναι στην διάθεσή σας και έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Με εκτίμηση
Νίκος Λάττας - Διεύθυνση Επιχείρησης

restaurant01
restaurant02
restaurant03
restaurant04
restaurant05
restaurant06
restaurant07
restaurant08
restaurant09
restaurant10
restaurant11
restaurant12
restaurant13
restaurant14
restaurant15
restaurant16
restaurant17
restaurant18
restaurant19
restaurant20
restaurant21
restaurant22
restaurant23
restaurant24
restaurant25
restaurant26
restaurant27
restaurant28
restaurant29
restaurant30

koxilia

Ζήστε το Όνειρο

Σε έναν επίγειο παράδεισο, στα καταγάλανα νερά του Ιονίου με φόντο το πράσινο των κουκουναριών του δάσους, ενώ η άμμος με το ανάγλυφο των αμμοθινών συνθέτουν το μοναδικό αυτό φυσικό σκηνικό.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

logo grey