ΕΣΠΑCOVID 19

Ξενάγηση

Το ξενοδοχείο Verde al Mare βρίσκεται εντός του Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Κοτυχίου-Στροφυλιάς το οποίο φιλοξενεί περισσότερα από 200 είδη πουλιών και πληθώρα άλλων οργανισμών.  

Ζήστε μία αξέχαστη εμπειρία αναζητώντας  τα μαζί με τον περιβαλλοντολόγο Δημήτρη Παπανδρόπουλο.

Με αφετηρία το ξενοδοχείο μας θα σας συνοδεύσει για 3-4 ώρες στο γειτονικό δάσος και τους υγρότοπους, είτε με ποδήλατα το κόστος των οποίων περιλαμβάνεται ή με αυτοκίνητο αν προτιμάτε.

 Με συχνές στάσεις και σύντομα εύκολα περπατήματα το ζωικό και φυτικό βασίλειο  του Εθνικού Πάρκου Στροφυλιάς - Κοτυχίου θα σας αποκαλυφθεί μέσα από πολλές όμορφες εκπλήξεις.

Κάντε κράτηση από την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου μας ή κατά την άφιξή σας σε αυτό και σας περιμένουμε να ανακαλύψουμε μαζί αυτόν τον όμορφο και μοναδικό  φυσικό προορισμό.

 

cv photoΣύντομο Βιογραφικό:

Ο Δημήτρης Παπανδρόπουλος είναι Περιβαλλοντολόγος με εξειδίκευση στα άγρια πτηνά. Εργάζεται κυρίως σε Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων αλλά και σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες και ξεναγήσεις πάνω στο αντικείμενό του. Ζει στο Ρίο Πατρών και μιλά Αγγλικά καθώς και λίγα Ιταλικά.

tour01
tour02
tour03
tour04
tour05
tour06
tour07

koxilia

Αν θέλετε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία στείλτε μας μήνυμα.

Αποστολή Μηνύματος

Ζήστε το Όνειρο

Σε έναν επίγειο παράδεισο, στα καταγάλανα νερά του Ιονίου με φόντο το πράσινο των κουκουναριών του δάσους, ενώ η άμμος με το ανάγλυφο των αμμοθινών συνθέτουν το μοναδικό αυτό φυσικό σκηνικό.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

logo grey